Logo
0766.886.739         contact@foraje-denisipari.ro
Foraje - Denisipari .RO
Foraje - Denisipari .RO - calitate premium
Foraje puturi de mici si mari dimensiuni, ne deplasam oriunde in tara.
Foraje - Denisipari .RO - calitate premium
Foraje puturi de mici si mari dimensiuni, ne deplasam oriunde in tara.

Ce este panza freatica?

Profita ACUM de oferta lunii Mai, 15% reducere la foraje puturi si denisipari

Suntem o echipa specializata in lucrari de foraje puturi apa de mare adancime dar si denisipari puturi forate.

Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu si utilaje profesionale va putem ajuta cu orice lucrare de foraje puturi.

Principalele servicii prestate de noi sunt:

- Foraje puturi
- Foraje de mare adancime
- Foraje puturi mecanizate
- Foraje pompe de caldura
- Foraje puturi industriale
- Foraje pentru irigatii
- Foraje puturi absorbante
- Denisipari puturi
- Intretinere foraje puturi
- Camine puturi apa
- Prelungiri, adancire foraje puturi


Pentru orice detalii legate de puturi forate sau curatare puturi forate nu ezita sa ne contactezi.

Executam lucrari de foraje puturi mecanizate, denisipari puturi forate, foraje puturi absorbante, piloti forati.

Pentru o oferta concreta si o cotatie de pret sunati la numerele de telefon afisate mai jos sau trimiteti-ne un mesaj, doar asa va putem oferi o solutie completa pentru lucrarea dvs. de foraje puturi apa.Sa vorbim putin despre ce inseamna o panza freatica.Panza freatica sau despre ape sau panze de ape subterane care se gaseste pe primul strat impermeabil de la suprafata pamantului si care alimenteaza izvoarele, fantanile influentand formarea si proprietatile solului.

Ce inseamna un foraj?
Un foraj inseamna un ansamblu al operatiilor de faramare sau de aschiere a rocilor din pragul gaurii de sonda care se executa in vederea adancirii acesteia. In functie de preferinte, intr-un sat, unii oameni au in curtile lor, cate un foraj din care se scoate apa de la 15 metri, altii au la 30 de metri, altii au si la 100 de metri .

De ce difera distantele din care se scoate apa din put?
Deoarece calitatea apei difera, in funtie de adancimea forajului si depinde la ce este folosita apa din put, ea poate fi folosita la udarea gradinii si doar pentru asta, altii folosesc pentru a spala rufe,uz casnic, si atunci calitatea apei este foarte importanta pentru a proteja tevile si desigur toate aparatele de uz pe baza de apa , chiar si pentru a ne spala, conteaza calitatea apei, daca apa este mai putin calitativa, se observa pe piele ca se usuca mai repede etc. Este adevarat ca apa este tot apa ,dar este de mai multe tipuri.

De ce este de mai multe tipuri?

Cum spuneam in functie de adancime, calitatea apei difera. Apa din foraj, este destul de poluata deoarece se serveste din panza freatica , cum ar fi la o adancime de 15 metri, cu toate acestea, chiar si la o adancime mai mare, apa poate fi infestata. Ea necesita control de specialitate,teste pentru a determina calitatea acesteia’ si daca bineinteles este potabila.

Ce mai trebuie sa stim despre foraje de adancime si cat de sigure sunt si.. cat de scumpe?
De cele mai multe ori oamenii nu stiu ce inseamna acest lucru sau cum se realizeaza, ce presupune si de aceea o comunicare buna cu un om care se ocupa de aceasta meserie, sigur va poate explica mai pe intelesul tuturor si desigur va poate face sa intelegeti motivul pentru care are acest pret, totul in functie de adancimea dorita .
Motivul pentru care un foraj de adancime chiar face diferenta intre unul mai mic si unul mai adanc este ca intotdeauna un foraj de adancime va da o apa nepoluata. Desigur exista riscul ca apa respectiva sa nu intruneasca pretentiile clientului deoarece poate fi sufluroasa, bogata in fier, mangan.
Daca vorbim de pretul unui foraj, cu siguranta, nu exista un pret fix, totul se calculeaza in functe de loc si adancime. In functie de duritatea solului, pretul variaza, insa cel mai bun sfat pe care il putem da, este acela ca a opta pentru un foraj de adancime, cu siguranta este cea mai buna solutie pentru a avea apa potabila cu calitati fizico-chimice necesare consumului.
Pentru cea mai buna oferta de pret, nu ezitati sa ne contactati si pentru a va oferi cele mai bune detalii si solutii constructive.

Contacteaza-ne

Foraje - Denisipari .RO

0766.886.739

0723.453.090

contact@foraje-denisipari.ro

www.foraje-denisipari.ro

Cere oferta de pret