Logo
0766.886.739         contact@foraje-denisipari.ro
Foraje - Denisipari .RO
Foraje - Denisipari .RO - calitate premium
Foraje puturi de mici si mari dimensiuni, ne deplasam oriunde in tara.
Foraje - Denisipari .RO - calitate premium
Foraje puturi de mici si mari dimensiuni, ne deplasam oriunde in tara.

Foraje pentru irigatii

Profita ACUM de oferta lunii Aprilie, 15% reducere la foraje puturi si denisipari

Foraje puturi pentru irigatii


Zonele rurale au nevoie de alimentare neintrerupta cu apa. Apa este necesara nu numai pentru nevoile casnice si tehnice ale populatiei, ci si pentru irigatii si amenajarea complexelor zootehnice. Mai mult, chiar si un sat mic consuma o cantitate foarte mare de apa pe zi. Aceasta problema exista atata timp cat exista complexul agrotehnic. Acum agricultura reinvie in mod activ, dar inca nu exista suficiente surse de apa centralizate, iar in unele zone nu exista deloc. Izvoarele, fantanile, apa raului, care era pompata in rezervoare, erau utilizate anterior pentru alimentarea cu apa pentru agricultura. Astazi, se executa foraje pentru irigatii. Forarea puturilor pentru irigatii, iti permite sa rezolvi imediat toate problemele. Pentru aceasta, se folosesc echipamente industriale puternice, care fac posibila obtinerea unei surse pentru aportul de apa de aproape orice volum. Anterior, astfel de puturi erau forate doar la marile intreprinderi industriale si care asigurau apa in zone intregi. Serviciul este acum disponibil pentru toata lumea.


Foraje pentru irigatii - Avantaje


Este posibil sa comanzi foraje pentru irigatii la firma care este specializata in astfel de lucrari. Un put pentru irigatii se face in mai multe etape. In primul rand, se efectueaza explorarea, care permite aflarea locatiilor straturilor de apa. Apoi se realizeaza o proiectare a sistemului tinand cont de volumul de consum de apa asteptat. In plus, dupa forarea pentru irigatii, putul este echipat, este instalat un sistem de pompe, filtre si asa mai departe. Noul echipament functioneaza cu pompe fara turn de apa, asa ca nu se folosesc tehnologii invechite.

Daca nu exista alimentare centralizata cu apa in sat, atunci poti face alimentare autonoma cu apa dintr-un put pe propriul teren. Pentru a satisface nevoile unei familii sau ale unei mini-ferme, va fi suficient un put pentru irigatii. Proiectul include de obicei un sistem de alimentare cu apa si scurgere. Pentru scurgere se foloseste o fosa septica. Volumul acestuia este selectat individual, tinand cont de consumul maxim zilnic. Toate acestea sunt calculate de firma care executa toata gama de lucrari. Costul unui sistem autonom este destul de accesibil. Principalul lucru este sa efectuezi intretinerea preventiva la timp si sa monitorizezi starea filtrelor.


Foraje pentru irigatii - Costuri


Apa este una dintre rezervele strategice ale pamantului. Fara apa, nimic nu este posibil si este imposibil sa traiesti fara apa, sa uzi terenurile agricole, sa uzi gradina etc. Cea mai mare parte a apei este necesara pentru agricultura. Propriul put de apa pentru irigatii este principala sursa de apa, care garanteaza o alimentare neintrerupta cu apa si iti permite sa obtii cantitatea necesara pentru a iriga culturile. Durata mare de viata, absenta necesitatii de intretinere complexa, capacitatea de a comanda si instala sisteme de irigatii fiabile care asigura captarea apei si alimentarea cu apa la punctele de consum, toate acestea asigura confortul utilizarii unui sistem autonom de alimentare cu apa pentru irigatii, al carui principal avantaj a fost deja apreciat de multi consumatori. Costul lucrarii de foraje pentru irigatii depinde si variaza in functie de multi factori, si anume, caracteristicile geologice ale amplasamentului lucrarilor de foraj, adancimea de forare, constructia puturilor, tehnologia carcasei si diametrul tevilor.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Mar ...
02.02.2020
Excelent
Foraje puturi Chiajna
Am cumparat o casa stil duplex in zona Chiajna, iar una din dorintele mele era sa-mi amenajez gradina asa cum mi am dorit. Din nefericire eu si vecinul meu am beneficiat de un put comun pentru doua case, iar in perioada cea mai secetoasa eram nevoita sa ud foarte des gradina...pana am rams pur si simplu fara apa si am ars doua pompe submersibile. Am apelat la acest site pentru un forarea unui put nou la o adancime corespunzatoare sa nu mai am probleme pe viitor. Recomand cu incredere!!! Pret corect.
Mar ...
02.04.2020
Excelent
Put forat Domnesti - Ilfov
Am ramas pur si simplu fara apa, nu stiam ce sa intamplat am sunat la mai multe numere de telefon chiar si de pe olx si majoritatea mi au dat un terment de 3-5 zile, ingrozita de situatie am tot insistant cu telefoanele pana am ajuns la foraje-denisipare.ro Au ajuns in aproximativ 4 ore la adresa mea si mi au explicat ca pompa a ramas blocata in nisipa si e nevoie de o denisipare si limpezirea putului cu o pompa speciala pentru apa murdara, punerea in functiune a pompei. Multumesc pentru tot sprijinul!
Ale ...
22.05.2020
Excelent
Put forat apa Chiajna
Am cumparat o casa noua de la un dezvoltator imobiliar toate bune si frumoase. Dupa aproximativ 9 luni de zile probleme cu apa au inceput sa apara, gaseam foarte mult nisip in filtrul de apa am crezut ca e ceva normal dar la scurt timp sa stricat centrala termica. Am luat legatura cu cei de la Foraje-Denisipare si asa am aflat ca putul meu are o adancime de doar 11metri prima panza freatica si din acest motiv problemele tot apar. Acum sunt super multumim ca am prelungit putul la 40 metri si totul este in regula!

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Foraje - Denisipari .RO

0766.886.739

0723.453.090

contact@foraje-denisipari.ro

www.foraje-denisipari.ro

Cere oferta de pret