Logo
0766.886.739         contact@foraje-denisipari.ro
Foraje - Denisipari .RO
Foraje - Denisipari .RO - calitate premium
Foraje puturi de mici si mari dimensiuni, ne deplasam oriunde in tara.
Foraje - Denisipari .RO - calitate premium
Foraje puturi de mici si mari dimensiuni, ne deplasam oriunde in tara.

Foraje puturi industriale

Profita ACUM de oferta lunii Aprilie, 15% reducere la foraje puturi si denisipari

Foraje puturi apa industriale


Pentru a organiza alimentarea cu apa a marilor intreprinderi industriale si a asezarilor cu cabane, se utilizeaza foraje puturi industriale. In acest proces se realizeaza un put de mare adancime. Apa arteziana este furnizata sub presiune si practic nu contine impuritati. Procesul tehnologic se realizeaza cu ajutorul unor utilaje speciale pentru foraje puturi industriale, la o adancime de pana la 200 de metri. Nu exista nicio diferenta fundamentala intre structura puturilor industriale si individuale. Principalele caracteristici ale primului tip sunt debitul, diametrul mare si randamentul mare de apa. Sursa rezultata poate fi folosita pana la 80 de ani.


Foraje puturi industriale – Avantaje


Avantajele forajului de puturi industriale sunt: performanta maxima posibila, protectia impotriva poluarii externe, durata mare de viata, fara colmatare si risc minim de colmatare in timpul functionarii. Cand forajul puturilor industriale este finalizat, rareori exista nemultumiri cu privire la apa si calitatea acesteia, dar uneori se observa duritate si un continut mic de fier si fluor. Ar trebui sa stii ca nu exista nicio resursa naturala complet pura. Curatarea la timp a putului, te va ajuta sa faci fata acestei probleme.

Uneori, alimentarea cu apa nu este posibila, dar asta nu inseamna ca nu este nevoie de apa. O existenta confortabila este imposibila fara un sistem de alimentare cu apa. Problemele cu instalatiile sanitare apar adesea in noile asezari cu cabane. Un put industrial te ajuta sa scapi de problemele cu apa odata pentru totdeauna. Nu confunda insa, forajele puturi geotermale cu foraje puturi industriale.

Puturile industriale se disting prin cantitati extrem de mari de apa - pentru o casa, acest lucru este poate prea mult, dar pentru mai multe cabane sau pentru intregul sat, va fi idealul. Este demn de remarcat faptul ca este necesara o licenta speciala pentru forarea unui put industrial si, intr-adevar, pentru utilizarea acestuia. Numai o firma specializata poate executa foraje puturi industriale, deoarece detine toate licentele necesare si echipamente profesionale.


Foraje puturi industriale - Etape


Etapele forarii puturilor industrial sunt: realizarea si aprobarea proiectului, lucrari de foraje puturi industriale, precum si instalarea echipamentelor, selectarea si instalarea sistemelor de filtrare, conectarea echipamentului la retea. Firma de foraje puturi industriale ofera foraj cu spalare directa sau inversa. Metoda aleasa afecteaza nu numai calitatea apei, ci si costul forajului. Pretul lucrarii depinde de adancimea putului, de caracteristicile solului si se calculeaza individual pentru fiecare proiect in parte.

Lucrarile de inginerie la amenajarea putului nu iti vor provoca niciun inconvenient, deoarece echipa de foraje are tot ce ai nevoie pentru a avea o viata autonoma. In general, in proiectarea puturilor industriale si a fantanilor arteziene nu exista diferente, singura diferenta consta in diametrul conductelor. In cazul sistemelor industriale se folosesc conducte cu diametrul cel mai mare.

Initial, este necesar sa se determine cata apa ar trebui sa produca putul. Daca vorbim despre o asezare cu cabana, atunci diametrul tevilor ar trebui sa fie foarte impresionant. Daca sistemul industrial de alimentare cu apa va fi folosit de mai multe case, atunci se poate renunta la conducte mai mici. Productivitatea ridicata a unui put industrial este avantajul sau incontestabil, dar productivitatea ridicata necesita munca suplimentara, ceea ce creste costul lucrarilor de foraje puturi industriale.

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Mar ...
02.02.2020
Excelent
Foraje puturi Chiajna
Am cumparat o casa stil duplex in zona Chiajna, iar una din dorintele mele era sa-mi amenajez gradina asa cum mi am dorit. Din nefericire eu si vecinul meu am beneficiat de un put comun pentru doua case, iar in perioada cea mai secetoasa eram nevoita sa ud foarte des gradina...pana am rams pur si simplu fara apa si am ars doua pompe submersibile. Am apelat la acest site pentru un forarea unui put nou la o adancime corespunzatoare sa nu mai am probleme pe viitor. Recomand cu incredere!!! Pret corect.
Mar ...
02.04.2020
Excelent
Put forat Domnesti - Ilfov
Am ramas pur si simplu fara apa, nu stiam ce sa intamplat am sunat la mai multe numere de telefon chiar si de pe olx si majoritatea mi au dat un terment de 3-5 zile, ingrozita de situatie am tot insistant cu telefoanele pana am ajuns la foraje-denisipare.ro Au ajuns in aproximativ 4 ore la adresa mea si mi au explicat ca pompa a ramas blocata in nisipa si e nevoie de o denisipare si limpezirea putului cu o pompa speciala pentru apa murdara, punerea in functiune a pompei. Multumesc pentru tot sprijinul!
Ale ...
22.05.2020
Excelent
Put forat apa Chiajna
Am cumparat o casa noua de la un dezvoltator imobiliar toate bune si frumoase. Dupa aproximativ 9 luni de zile probleme cu apa au inceput sa apara, gaseam foarte mult nisip in filtrul de apa am crezut ca e ceva normal dar la scurt timp sa stricat centrala termica. Am luat legatura cu cei de la Foraje-Denisipare si asa am aflat ca putul meu are o adancime de doar 11metri prima panza freatica si din acest motiv problemele tot apar. Acum sunt super multumim ca am prelungit putul la 40 metri si totul este in regula!

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare


Contacteaza-ne

Foraje - Denisipari .RO

0766.886.739

0723.453.090

contact@foraje-denisipari.ro

www.foraje-denisipari.ro

Cere oferta de pret