Logo
0766.886.739         contact@foraje-denisipari.ro
Foraje - Denisipari .RO
Foraje - Denisipari .RO - calitate premium
Foraje puturi de mici si mari dimensiuni, ne deplasam oriunde in tara.
Foraje - Denisipari .RO - calitate premium
Foraje puturi de mici si mari dimensiuni, ne deplasam oriunde in tara.

Alimentarea locuintei cu apa din put

Profita ACUM de oferta lunii Mai, 15% reducere la foraje puturi si denisipari

Te muti la casa, automat beneficiezi de apa proprie, din propria sursa de apa mai exact fantana. Este o solutie ideala atunci cand nu exista alimantare cu apa de retea. Daca nu exista deja putul sapat, realizarea unuia , se poate doar in functie de adancimea dorita pana la panza freatica. De obicei, odata cu achizitionarea unei case de la dezvoltator,acesta pune in pretul casei si realizarea putului doar ca de cele mai multe ori, adancimea este pana la prima panza freatica si asa cum spuneam, nu este cea mai buna alegere. Trebuie sa stiti ca nu intotdeauna prima panza freatica este si cea mai calitativa din contra, prima panza freatica este cea care este cea mai contaminata datorita folosirii in exces a ingrasamintelor chimice pe terenurile agricole,poluantilor,lipsa izolarii foselor septice sau a hazanelor.

Este foarte important sa alegeti o firma care poate fora la adancimea necesara si care sa va asigure izolarea eficienta a straturilor intre ele, ca nu cumva sa aveti surpriza neplacuta ca apa sa fie infestata .
Un put adanc, realizat prin forare pana la a2a panza freatica cu siguranta va ofera mai multa siguranta din mai multe puncte de vedere , apa mai putin poluata, etc.

Un put adanc are nevoie bineinteles si de o pompa mai puternica ce poate ridica apa la inaltimea dorita.Un put mai putin adanc, este posibil sa va directioneze costurile catre echipamente de filtrare mai costisitoare.
Sigur ca este foarte importanta o pompa submersibila care contine un vas presurizat intermediar pentru ca previne fluctuatiile majore de presiune si debit la deschiderea mai multor robiteti concomitent.

Dupa ce fantana este realizata, este foarte important sa lasati apa sa se stabilizeze pentru a deveni cat mai limpede. Daca doriti sa luati o proba de apa apoi dusa catre analiza pentru a fi confirmata daca apa este potabila sau cat este de dura si multe altele. Duritatea apei poate forma calcar care apare foarte rapid in instalatiile de apa calda, centrala, calorifere, robineti, depuneri in exces de mangan, fier si alte minerale. Eliminarea acestora poate fi realizata numai cu un dedurizator cu rasina cationica, acesta elimina toate mineralele care fac ca apa sa fie dura,transformand apa intr-o alta apa curata, hidratanta care lasa pielea catifelata.
Revenind la subiect, inainte de a face un put, trebuie sa stiti foarte bine la ce vei folosi apa respectiva cum ar fi: consum, mici irigatii, menajera, gradina etc.

Contacteaza-ne

Foraje - Denisipari .RO

0766.886.739

0723.453.090

contact@foraje-denisipari.ro

www.foraje-denisipari.ro

Cere oferta de pret